Gymnaiset.

 
Gymnasiet har hitintills varit den vÀrsta tiden i mitt liv. Yes, I know, mitt liv Àr inte lÄngt och jag vet att jag kommer gÄ igenom sÄ mycket vÀrre saker, men just nu Àr detta det vÀrsta, för Mig.
Jag har blivit splittrad; de stora kompisgÀng jag alltid har tillhört har splittrats och dÀrmed har jag kompisar i olika klasser och ingen Àr kvar pÄ min linje. Jag kÀnner mig om ett extra hjul i min egna klass som bara bestÄr av olika grupper, istÀllet för 1 grupp. Jag tillhör ingen.
Jag Àr Àven fÄtt vÀldigt mycket Ängest, av allt. En Àtstörning som bestÄr mesta dels av Ängest.
Mitt favoritÀmne har blivit min vÀrsta fiende, pga lÀraren. Och nej, jag försöker inte skylla pÄ lÀraren, men alla som haft denna "lÀrare" vet vad jag menar.
Jag har endast fÄtt kÀnna att jag inte duger. Jag fÄr aldrig höra att jag Àr duktig/bra, Àven om det lÄter töntigt sÄ Àr det nÄgot vi alla mÀnniskor behöver fÄ höra & kÀnna. Man fÄr endast höra vad man missat, vad man behöver göra bÀttre nÀsta gÄng osv, man fÄr aldrig helt enkelt inte vara nöjd om man inte gjort allt perfekt och fÄr A, vilket jag tycker Àr rÀtt omöjligt. Du fÄr inte ha en dÄlig dag, ett dÄligt Àmne eller omrÄde, du fÄr inte vara sjuk eller mÄ dÄligt. Men det Àr ungefÀr det enda jag har/gör numera.
 
Det blir pga allt detta vÀldigt svÄrt att ta in komplimanger och beröm för mig. NÀr jag jobbat sÄ har jag endast fÄtt beröm, men jag kan inte ta in det, för jag Àr sÄ van att bara fÄ höra & kÀnna hur dÄlig jag Àr.
Jag Ängrar sÄ djupt att jag inte valde att gÄ gymnasie nÄgon annanstans, för mitt gymnasie Àr inte en bra skola och har lÀrare som definitivt inte borde jobba som just lÀrare. Jag Àr skoltrött och vill varje dag, vid minst ett tillfÀlle hellre försvinna och slippa leva, Àn att gÄ till skolan. Jag lÀr fÄ uppleva vÀrre saker pÄ en arbetsmarknad, men jag hade ÀndÄ flera gÄnger om jobbat nu hellre Àn att gÄ pÄ denna skola.
 
Blir inte heller bÀttre av att vi har helt fullt schema, 08.00 till 15.00 VARJE dag i veckan. LÀr vara sÄ jÀÀvla död varje fredageftermiddag.. Hur, var, nÀr kan jag fÄ motivation till att ens stiga upp ur sÀngen pÄ morgonarna?